iPhone függetlenítés 2 perc alatt

2010.09.30. 20:13 Rendom

Az itthon egyelőre - és úgy tűnik, később sem - kapható Apple készülékről köztudott, hogy kártyafüggőként érkezik a gyárból, a nyugaton hivatalosan kapható változatok is utólag kerülnek "kinyitásra". Azok, akik mégis illegális műveletre adják a fejüket - vállalva akár a börtönbüntetést - az iJailbreak-et használják. Ilyen esetben először az 1.1.3-as szoftvert teszik fel, majd letöltik az iJailbreak-et. Ezek után kilépnek az iTunes-ból, majd elindítanják az iJailbreaket úgy, hogy már össze van kötve a géppel a mobil. Értelemszerűen használják a programot és annak a beállításait, majd alig néhány perc elteltével el is érték, hogy egy teljesen illegális művelet végrehajtásáért jogosan keresse őket a rendőrség.

Természetesen egyetlen olvasónknak sem javasoljuk, hogy ezt kipróbálja, lévén, a művelet törvénytelen és természetesen senki sem vállal felelősséget a készülékért.

1 komment

Címkék: apple iphone függetlenités

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggetlenites.blog.hu/api/trackback/id/tr952335558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azbezt 2014.04.11. 18:37:01

Egy magyar és angol nyelvű függetlenítő oldal:
mobileunlock.esy.es/
süti beállítások módosítása